Durf te delen pocket-editie

Nu mensen meer thuis zijn en er veel verandert, is dit een goede tijd om stil te staan bij alle bijzondere momenten in jouw leven. Dat begint klein en persoonlijk. Want hoe zit jij eigenlijk in elkaar als vriend of collega, en hoe ben jij tijdens een drukke dag of op reis? Door jezelf te verplaatsen in 5 verschillende situaties, daagt dit spel je uit om terug te denken aan waardevolle momenten van toen, hoe is deze situatie nu en hoe ga je zo’n moment straks weer ervaren? Het spel is gemaakt om alleen te spelen, maar het kan ook samen met anderen door jullie ervaringen met elkaar te delen. Speel dit spel met je vriendengroep, leer je partner in verschillende situaties beter kennen of ga het gesprek aan met je gezin.

Door over kleine geluksmomenten na te denken en deze ervaringen met elkaar te delen, krijgen jouw herinneringen en toekomstige doelen nog meer waarde.

Bij dit spel krijg je een dobbelsteen en een whiteboard marker waarmee je op de kaartjes kunt schrijven meegeleverd. Dit is uitwisbaar en dus vaker te spelen!