Over ons

Annabel over Amy

Amy is erg open en spontaan, dat straalt ze ook vaak uit. Ik merk dat anderen zich daarom snel op hun gemak voelen bij haar. Door onze verschillende achtergronden, ideeën en persoonlijkheden kunnen we elkaar goed aanvullen en opvangen. In de jaren dat wij elkaar kennen heb ik ingezien dat, ondanks de verschillen, we toch bijna altijd op één lijn liggen. We delen dezelfde normen en waarden. We hebben beide affiniteit met sociale en maatschappelijk betrokken projecten. Samen staan we achter elke beslissing die studio Konings & de Boer neemt. Ik ben blij dat wij een team vormen.

Amy heeft een vrolijke energie. Ik voel me kalm en op mijn gemak als we samen aan het werk zijn. Er is altijd een ontspannen sfeer en we houden elkaar gemotiveerd. Amy heeft een goed oog voor stijl. Kleur- en materiaalgebruik zijn voor haar belangrijk in het ontwerp. Haar ontwerpen zijn speels, kleurrijk en eigentijds. Naast collega’s zijn we ook goede vriendinnen. We zijn oud-studiegenoten en zelfs even huisgenoten geweest. Vier maanden woonde we samen in Bratislava, Slowakije. Amy en ik kennen elkaar op veel verschillende manieren en in verschillende situaties. We hebben samen mooie ervaringen opgedaan. Daardoor kan ik alles bij haar kwijt en weet ze me altijd te helpen.

Amy over Annabel

Annabel en ik werken sinds een paar jaar samen. Leuk om te zien hoe je als twee totaal verschillende ontwerpers aan hetzelfde doel kunt werken. In onze samenwerking vullen we elkaar naadloos aan.

Annabel legt verbindingen, of het nou tussen mensen, tussen mens en natuur, of in de natuur is. Het lukt haar allemaal. Met haar onderzoekende houding gaat ze door totdat ze uitkomt op de beste oplossing. Dat zie ik ook terug in haar persoonlijkheid, een echte doorzetter. Bomvol ambitie en altijd op zoek naar een uitdaging. Ze is een Multitalent: communicatief sterk, ontzettend handig en fijn om mee samen te werken. Deze combinatie maakt haar de ontwerper die ze is. 

We zijn niet alleen collega’s maar ook goede vriendinnen. Als vriendin is Annabel lief, zorgzaam en ondernemend. Ik kijk uit naar wat de toekomst ons te bieden heeft!